Maybe we have to start writing in English?

Det här med att lämna kommentarer är det inte så många som gör. Eller jag har sett att det är lite olika – vissa bloggare får per automatik många  som skriver en rad, inte alla. Lite tråkigt tycker jag som hör till den andra gruppen.

Men idag fick jag en!

På engelska!

Och det på ett inlägg som låg rätt långt bak i min blogg 🙂

 

"christiana säger:

hey guys i’m really impress by what you are doing. i mean though i don’t understand the language, i think it’s a nice thing so keep it up.

Virginia, USA"

———————————– 
Det här var så kul! Jag blir så väldigt nyfiken på vem den här Christiana är! Och hu sjutton har hon hittat vk-bloggen från Virginia, USA? Och hur hon orkade bläddra flera steg bakåt i min blogg som är skriven på ett språk hon inte alls förstår!
 
Maybe we have to start writing in English? 😉

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Jonas Sandström

    Inte en dum idé!
    Har själv alltid skrivit på engelska då jag velat förmedla budskap till fler än ett land. Bara efter en liten stund märkte jag att det lönade sig.

    Fick en kommentar från LG Wallmark på Telia där han berättade att han skickat vidare artikeln jag skrivit till hans jobbkrets. Han hade då fått svar från en kollega i spanien som tyckte att artikeln var lysande!

    Det hade inte alls varit möjligt om jag skrivit på svenska, så jag ser mitt val som rätt lyckat 🙂

    Sedan beror det såklart på vad man skriver om också.

  2. Erika Åberg

    Svar till Jonas Sandström (2010-03-25 22:19)
    Jo, det är sant. Hade jag haft en blogg som riktade sig till affärsfolk, datakunskap eller annat hade jag nog också tänkt så. Men än har jag inte det 🙂 Grattis till din framgång där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.