Dags att planera trädgården!

Jag jobbar för ett företag i Umeå som heter Atopia som gör saker för trädgårdar – privata som offentliga, parker, esplanader, strandpromenader, städer osv. Här i Umeå kan man se ljuspelarna i parken utanför Östra Gymnasiet, i Trollhättan pryder de en rondell.

Men det finns mer saker också! En intelligent eldkorg som sommartid kan bli en piedestal, lådor för kompostering eller planteringar, spaljéer och skärmväggar. Allt gjort i cortenstål som i princip är evighetsbeständigt. Man kan elda och elda och elda i korgarna hur mycket som helst – de brinner inte upp som billigare varianter tenderar göra. Företag kan få sin logga med för att göra den mindre stöldbegärlig.

Har man ett offentligt rum och är rädd för skadegörelse och sabotage så har man tänkt även på det, faktiskt. Ljuspelarna, t ex, är förankrade djupt ner i marken och går inte att välta (eller man måste vara mycket kreativ om man ska lyckas med det), klotter går lätt att skrapa bort och ett nytt ytskikt av rost kommer fram efter ett tag. Rost, ja. Men det kommer inte heller att rosta sönder, bara bli ett ytskikt.

Intresserad? Kolla här för mer information! Eller hör av dig till mig [email protected]

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.