Eriks Reseblogg

Äntligen internet!

Nu har vi äntligen fått internetuppkoppling här. Vi har kommit fram till staden Gwangju som ligger sydvästra Korea. Det är en ganska stor stad med 1,5 miljoner invånare. Vi bor på adressen Buk-gu, Usan-dong 202-9. Just nu är det ca 12°C ute och lite mulet. Vi har varit inne i stan och ätit på koreanska McDonalds, det kostade ca 11.000 won (ca 72 kr) . Det var ganska svårt att beställa för dom var inte så bra på engelska. 
Här är lite bilder:

Vakna efter 28 timmars resa ;Þ


En gångbro nära oss.
 

6 kommentarer

  1. Brittmarie

    Hej på Er familjen Sundqvist!
    Så kul att få se lite bilder. Det är jättespännande att få följa er resa via bloggen så jag hoppas att du Erik och Oscar är duktiga på att blogga. Stor kram till Er alla!!

  2. Göran Sundqvist

    Hej!
    Det blir spännande attt få del av hur det är i Korea sett lite från insidan. Håll oss informerade!

  3. Frida

    Hejhej!
    Fina bilder! Jag kom nyss hem från Nobelfesten! 😀 Det gick ju superbra 😉 Vi vann priset för Folkets röst och Bästa spel!! 😀 Jag är supernöjd, tror säkert du är det oxå, Erik. Men hoppas ni har det jättebra, och verkligen synd att du inte var med på Nobelfesten 🙁 Men du får ju njuta av att vara i Korea! 🙂 Ha det toppenbra!
    Hälsningar Frida 🙂

  4. GudrunHeljestrand

    Hej Erik ,Oskar och Anna !
    Kul att ni är frammé och tack för dom fina bilderna, Jag kommer kanske ner i slutet av januari. Dom har lovat snö till jul i nästan hela Sverige . Kram från moster Gudrun till er alla
    Gudrun

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.