Eriks Reseblogg

Nu är vi tillbaka

Nu är vi tillbaka i Gwangju lite i förväg. Vi hade tänkt åka till gränsen mot Nordkorea men det gick inte. I Pyongchang våran näst sista stad vi åkte till firade dem det nya året väldigt mycket, man kunde hyra skridskor, pulka, fiskespön och mycket mer. Första dagen så hyrde vi pulka. Det var synd därför att det var ordningsvakter överallt och man måste åka på ett speciellt sätt samtidigt som alla andra. Andra dagen så hyrde vi fiskespön, det fanns förborrade hål i isen. Vi fick tyvärr ingen fisk men det var roligt ändå. Efter fisket så skulle jag och Jocke fiska med händerna i iskallt vatten.
 
KALLT!!

3 kommentarer

  1. susanne östlund

    Hej på Er! Ni ser ut att ha det fantastiskt bra många kramar från oss i Skellefteå/Susanne Östlund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.