Eriks Reseblogg

Filmen!!

I morse så var vi på ett litet badhus. Man fick duscha och bada i bubbelpool. Det fanns två små varma bubbelpooler, en rektangelformad iskall pool. När man kom in fick man låsa in sina skor i ett litet skåp och kläderna i ett stort. Vi bytte om och sen fick man gå till duscharna. Efter vi hade duschat så började vi i den varma poolen sen den kalla poolen. När vi gick tillbaka till den varma poolen så stack det i benen för att det var så stor temperaturskillnad. När vi kom hem så gjorde vi färdigt filmen!!! Kommentera 😀

7 kommentarer

 1. Johanna Larsson

  Oj, viklket jobb ni har lagt ner på filmen, är det ett arbete som ni ska visa upp i skolan? Stundtals så var det lite otäckt, så det var tur att det inte var på riktigt.

  Hoppas ni har det bra.

  Johanna

 2. brittmarie

  Wow, vilken film och vilket jobb. Tur att det inte var på riktigt. Spännande saker ni hittar på,bambuskog, bergsklättring o mycket annat roligt. Ha det bra Erik, och jag tycker det är jätteroligt att läsa bloggen!! Brittmarie

 3. Elisabeth Pettersson

  Oj! Vilka skådespelartalanger ni har. Riktig action rulle. Nästan lite censur varning. Ser fram emot nästa film. Det kommer väl en del 2 va? 😉
  Hälsa familjen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.