FiLM

Många kända ansikten i uppföljaren


FILMFOTO. VALENTINE’S DAY

För ett par månader sedan, lagom till alla hjärtans dag, hade "Valentine’s Day" premiär på den vita duken. Tillsammans med en mängd kända ansikten så som Jessica Alba, Jessica Biel, Patrick Dempsy, Ashton Kutcher och Taylor Lautner byggde man upp denna film med sammanflättande historier och inblickar i olika människors liv med kärlek som tema i olika former.

New Line, bolaget bakom filmerna, letar för tillfället några liknande högprofilerade skådespelare för att fylla nyckelrollerna till uppföljaren "New Year’s Eve". Man rapporterar nu att ett par skådespelare ligger i förhandling, bland annat Robert De Niro, Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer och Hilary Swank. Sedan tidigare är Abigail Breslin och Lea Michele klara i ospecificerade roller.

Precis som i "Valentine’s Day" så kommer filmen utspela sig under en 24-timmars period och kommer involvera att ensemblen navigeras mellan sammanflättade historier. Filmen sägs innehålla en sjukhusliggande man (De Niro) under sina sista dagar, en man som hatar denna storhelg (Kutcher), en affärskvinna (Pfeiffer) som försöker fullborda hennes beslut innan året är slut och en kvinna som producerar Time Square Holiday Show (Swank).

Produktionen sägs starta nästa månad och releasen är fastställd till den 9 december 2011.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.