Tackar för mig!

Nu tackar jag för mig på Fotbollsbloggen. VK ville från den första januari se mig på en lite annorlunda plats i organisationen. Det kommer därför inte att bli lika mycket sportfokus för min del som det har varit tidigare, och jag personligen känner att det blir svårt att bidra med tillräckliga mängder material för att göra denna fotbollsblogg rättvisa.

På senare tid har det varit lite väl glest mellan inläggen, men totalt har bloggen producerat 1063 inlägg de senaste åren och bland annat varit nominerad till priset ”Årets lokala fotbollsbloggare”. Högt och lågt har blandats med sågningar och hyllningar. Det personliga intresset för fotboll lär knappast dö ut bara för att jag byter lite inriktning, och när jag har något som jag känner att jag behöver uttrycka så gör jag säkerligen ett gästspel på bloggen. Nyhetstips, reportagetips och liknande går naturligtvis fortsatt bra att skicka till mig även i framtiden på [email protected].

Exakt hur eller av vem Fotbollsbloggen kommer att drivas vidare återstår att se, men det spånas nog en del i ämnet.

Stort tack för både samarbete, kritik och beröm under de senaste åren! // Markus.

3 kommentarer

  1. Henrik Bergdahl

    Tack för en bra blogg och tråkigt du lämnar men de till att det kommer en ersättare för bloggen behövs.

  2. Jörgen

    Tack Marcus!
    Det har varit kul att följa din blogg, hoppas ni hittar någon snart som kan axla denna blogg då det är intressant att bl.a läsa om silly season

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.