Bra – men riktigt riskabelt

Det blev ju ett kort break från mig det där, men kände att det kunde vara bra med lite bakgrundsinfo om UFC:s senaste förvärv. En riktigt bra spelare, men att skriva tre år kan komma att bli lite farligt. Det finns nämligen en anledning till att han valde Brage efter spel i Östersund. Killen fick sparken och Patrick Sjöö skriver följande på Östersundspostens blogg om händelsen: 

”Klubben säger att det beror på sociala skäl hemma. Det är inte sant. Han har fått sparken och en enkelbiljett hem. Det är naturligtvis tungt att behöva skicka hem en av sina bästa spelare. Men enligt mina källor har han tydligen gjort något brottsligt och klubben hade inget val. I lördags var han inte välkommen att besöka Jämtkraft Arena! Exakt vad han gjort kommer säkert fram så småningom.”

Men att det kan bli en förstärkning på planen råder det ingen tvekan om.

2 kommentarer

 1. Peter

  Om vi går vidare och tror på bloggar, rykten och kommentarer så står det i samma inlägg på kommentarerna.

  Bengt säger:
  Klockan 10:27, 1 juli, 2013

  Det Gilligan gjort är inte brottsligt som du skriver under rubriken ”Sanningen om Gilligan”
  Be Ryan om ursäkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.