Så träningsmatchar UFC

Laddad på årets upplaga av Umeå FC? Här kommer träningsmatcherna:

Umeå FC – Piteå IF Lördag 7 mars kl. 13.00 T3 Arena

Umeå FC – Skellefteå FF Lördag 14 mars kl. 15.00 T3 Arena

Umeå FC – Bodens BK Lördag 21 mars kl. 11.00

Umeå FC – IFK Luleå Söndag 22 mars kl. 15.00

Piteå IF – Umeå FC Lördag 28 mars kl. 15.00

Skellefteå FF – Umeå FC Lördag 7 april kl. 13.00

En kommentar

  1. Wilhelm Tell

    De senaste åren har UFC:s säsongsupptakter varit miserabla. Min analys är att detta beror på i huvudsak två faktorer: dels att man varit för dåligt tränade rent fysiskt, dels att man spelat träningsmatcher mot för svagt – och lokalt – motstånd.

    Att spela bra mot Holmsund och Mariehem ger en falsk trygghet. När man sedan ställs mot Nyköping, Dalkurd och Atletic blir kontrasten enorm. Inte heller denna försäsong tycker jag att man ställs mot tillräckligt vassa motståndare. Jag förstår den ekonomiska aspekten, men mitt stalltips är att vi dessvärre får bevittna ytterligare en svag säsongsupptakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.