Sudar petas – troliga UFC-elva

Truppen lyder enligt följande: Hampus Bohman, Joel Burström, Karl Morten Eek, Ali Jasim, Jonathan Johansson, Mohamed Kamanor, Johan Larsson, Erik Lundström, Marko Mihajlovic, Simon Mårtensson, Jonas Nilsson, Danny Persson, Henrik Sennström, Jens Sjöström dä, Vladimir Sudar och Jonas Wallerstedt.

                                     Jonathan Jonsson 

  Joel Burström – Marko Mihajlovic – Karl Morten Eek – Ali Jasim
 

Simon Mårtensson – Erik Lundström – Hampus Bohman – Johan Larsson

                                    Jonas Wallerstedt                  

                                      Danny Persson

Sudar således petad efter de senaste tabbarna – bara hoppas att Jonathan klarar av att fylla luckan nu!
I övrigt innebär Wennebros avstängningar en del omkastningar på mitten och i anfallet. Simon föredras alltså framför Kamanor och Seif på högeryttern när Adam C fortsatt är skadad. Frågan är varför Seif inte ens är med i truppen?

 

 

3 kommentarer

  1. Lasse

    Frågan är varför Jens inte tar en plats på mitten och varför Kamanor inte petar Burström? Obegripligt att Burström återigen får förtroendet när han har varit så dålig. Och på mitten där det skulle behövas lite kraft skulle Jens passa bra. Alldeles för lite vunna närkamper på mitten.

  2. Håkan

    Så är du nöjd nu med att Sudar petas? Du har ju gått åt honom som om det vore hans fel att laget släppt in 29 mål…. Men vad händer vid en förnedring idag, ska man ta in den usle Sudar igen? Hur funkar det, experten?

  3. Markus Isacson

    Svar till Håkan (2012-06-02 15:41)
    Expert vet jag inte om man behöver vara för att se det faktum att han närmast kastat in bollar. Har du varit på matcherna?
    29 bollar har jag inte sagt att han ligger bakom men jag är övertygad om att UFC hade haft betydligt fler poäng utan målvaktstavlor – den gamle Sudar hade säkert tagit några ”omöjliga” bollar också..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.