Europeiska ”ledare” erkänner att Minskavtalet bara var en bluff

En gång i tiden rapporterade medier som CNN om Kievs attacker på Donbas men nu låtsas de som om det aldrig har hänt. Nu sitter präktiga politiker och ”journalister” som skrivbordskrigare och hetsar ukrainarna att offra sina liv för USA och NATO. De bryr sig inte ett dugg om dessa människor. Precis som de aldrig har brytt sig om offren för USA:s och dess vasallstaters aggressioner runtom i världen.

4 kommentarer

  1. Christer

    Det är klart att det förekommer mindre övertänkta inlägg här på bloggen lite nu och då. En del bloggare har mer otur än andra när de tänker till. Frågan är bara om inte detta inlägg sätter nån typ av rekord?
    Vad menar min herre? Att Ukrainarna ska lägga ner sina vapen och låta dåren i Kreml lyckas med sitt krig och sina terrorhandlingar?

    • thedoctor (inläggsförfattare)

      Jag menar att båda sidor ska lägga ned vapnen. Länder som Sverige, egentligen hela EU borde från början ha jobbat för fred istället för att driva på denna död och förintelse av Ukraina. För även om Ryssland självklart har brutit mot internationell lag i och med angreppet så ska inte det betyda att alla andra också förlorar huvudet. Men nu vet vi att man aldrig hade intentionen att ha en god relation med Ryssland.

      Jag vill i gengäld fråga dig hur många ukrainare du tycker det är rimligt dödas, lemlästas och drivs på flykt för att trycka till Putin. Det här kriget hade kunnat förhindras om inte minst EU tagit detta på allvar och inte gått i USA:s ledband. För även om Ryssland måste ta sin del av ansvaret så är det ohederligt och rent antiintellektuellt att hävda att USA och NATO inte har något ansvar i detta. T.o.m. Jens Stoltenberg själv har sagt rakt ut att man tränat och förberett ukrainsk militär åtminstone sedan 2014.

  2. Basic Rules

    Tyvärr har dessa nyheter kring sabotage av Minsk avtalet, och även sabotaget av fredsavtalet i Ankara, som hölls i mars 2022 inte nått allmänheten. Boris J 🇬🇧 och Biden usa 🇺🇸 ville inte ha fred. Som vanligt cencuerar msm i väst denna information och politiker likt nyttiga idioter håller käft – tragiskt och oförlåtligt!

    • thedoctor (inläggsförfattare)

      Ja, jag håller med dig till 100%. Jag hoppas att vi får en framtid och att den dömer dessa mänsklighetens förrädare hårt. Det är så uppenbart att allt detta bedöms efter olika måttstockar och lyfter man upp några av alla de övergrepp som t.ex. USA själva begår nu, i skrivande stund, så tar man till propagandaverktyget ”whataboutism” för att tysta all kritik och diskussion (som för övrigt uppfanns av brittiska myndigheter för att undergräva trovärdigheten för frihetskämpar och debattörer i Nordirland). Även om man för diskussionens skull godkänner dessa propagandisters definition av ordet ”whataboutism” så faller det ändå, för det handlar inte om att styra över uppmärksamheten på någon annan för att därmed låta Ryssland undgå ansvar. USA är inte vilket land som helst.

      Till att börja med så är det de som går i spetsen för alla dessa anklagelser om krigsbrott m.m. (som säkert har skett och som framtiden får utvisa sanningshalten och omfattningen av) samtidigt som de själva är den stat som begår flest och störst krigsbrott och brott mot både internationella och sina egna nationella lagar i världen. Detta rapporteras det heller inte om. Åtminstone inte i den omfattning och det tonläge som skulle ge det rättvisa. Alla internationella regelverk förlorar i legitimitet om en stormakt som USA tillåts agera både åklagare, domare och bödel. Särskilt när de alltså själva gjort och gör sig skyldiga till samma brott och i större omfattning och under längre tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.