vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Regnet har börjat igen…. sitter nu i tältet.

2013-07-17
kl.16.27
Just nu kommer de första regndropparna över Åsele för denna dag, men det var väntat, kom bara 33 min. före SMHIs prognos.
Oj vad det har hänt mycket under dagen, allt om Hembyggdsgården, eller området är mycket att ta in….. trevlig personal, som har gjort att man trivs, bjuden på mycket gott att förtära under dagen. Hundarna trivs äter fortfarande bra, lite innponerad av äldre hunden, hon brukar vara svår i sådana här situationer men aptiten finns. Nu sover det gott.
Har nog lagt över tre hundra foton här i dag mycket att titta på senare.
Jag frångår min tanke med denna vandring, tänker på min h. fot, jag tar motvilligt bussen till Doretea i morron, hämtar hundmat, ( busstationen) och tar inlandsbanan, tåget ( har aldrig åkt denna del av Sverige med tåg ) till Vilhelmina så foten får vila ut ordentligt. Så ska jag fundera hur fortsättningen ser ut när jag anländer dit.
Var tvungen att köpa nytt koppel till nea, hon var nog lite göralös när jag for om kring på området, men hon låg lugnt kvar när ja kom tillbaks. Åsele kommun firar sina skolelever som för fyller 50 år, med att bjuda in dom var helst de bor under en dag med mycket aktiviteter, just nu håller de på att jobba upp sej inför Värdshus festen i kväll, de hörs en aning *L*
Nä, nu drar vi tre oss tillbaks med en eftermiddags lur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.