vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Framme i Vilhelmina, o lite om vad som hänt idag.

2013-07-19
kl.14.58
De var nära att jag inte kom med tåget, dörrarna var lite liten, men med mycket trixande o hjälpsam personal så löstes det . Trevligt o lite spännande att åka inlands-banan för första gången. Inte känndes det som Botnia banan, men härligt, krängningar , skarvarna som hördes hela tiden. Trångt, mycket folk,ca.150 personer idag,mycket att fota genom tåg-fönstren.
uppdaterar mer senare
kl.20.36
Ja nu närmar det sej säng-dags…. det som var så fint väder under för o efter-middan har förvandlats till mycket moln och vinden har tilltagit igen. Det kommer att bli regn under lördagen ( i morron ) men mer måttliga mängder. Blir det inte som det sägs så vandrar vi vidare mot Storuman, annars inväntar vi söndagen, från söndag o nästa vecka ser det mycket lovande ut, med varmare o mycket sol. Hade en hel del tvätt att ta hand om, så nu är allt rent igen. skönt med en riktig tvagning
det blir ju inte varje dag, foten läker gott nu , så hoppet finns att det ska gå bra. Var newr till busstationen o fyllde på mer hundmat idag, var på gäsken att det skulle räcka hit. Har beställt riktiga skor till hundarna från annas djur o foder o det skickades i dag, så nya o frächa skor till flickorna när vi kommer fram till Storuman.
Skägg-trimmern slutade fungera så det var bara att gå iväg o inhandla en ny, fortfarande så växer det en hel del i ansiktet.
Sitter just nu i en timmrad stuga på campingen med värme från en öppen spis, lite mysigt. Men strax väntar det lite ruggiga väder som råder, men väl inne i tältet blir det skönt. Hundarna trivs verkligen med tältandet, äter fortfarande mycket bra.
Håller tummarna för inte allt för mycket väta , för då går vi vidare, det mesta ska komma mitt på dan.
Det märks på campingen att det är Åsele-marknan i helgen, lite camping-gäster här o det säger personalen också.
nä …….. en god sömn hoppas jag väntar nu.
ha de

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.