vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ännu en dag med överraskningar

2013-07-21
kl.17.41
Ja man får då vara med om mycket………. jag har precis slagit läger, det började regna så det känndes rätt, nea (unghunden var trött) När jag sitter här så kommer en bil, ut kliver ett riktigt original, han är dansk bor mitt ute i skogen,ca.2,3 mil från Vilhelmina. Han flyttade från Danmark för 6 år sedan, sålde sitt jordbruk o köpte huset o skog runt omkring. Oj, vad han brölade, gick nästan inte att först vad han sa. Men en trevlig pratstund blev det. De var bara att komma in så nog skulle han bjuda på kaffe allt, vid nästa tillfälle.
Den andra överraskningen var att Kent från s-vall cycklade ikapp mej o vände, där stod vi o frös o pratade en stund.
Härligt….. friska takter.
KENT O MONICA NI FÅR GÄRNA KOMMA FÖRBI I MORRON MED FÄRDIGKOKT KAFFE O EN BULLE, SKULLE VARA TREVLIGT….. NI SER MEJ.!!!!!!!
tältar vid järnvägsövergången,innan man kommer ner på stormyrarna.Blev ett lite tidigare stopp än jag räknat med men jag har inte bråttom.
Nu ska jag in i tältet o göra iordning mat för kvällen åt flickorna.
Idag har det varit mycket trafik på 456:an, en del id…… rent ut sagt som vwerkar ha så bråttom att de inte änns kan lugna ner farten vi möte, vad tänker dessa bilförare på, att man kan ha så bråttom. lite otäcka tillbud i dag faktiskt.
Hur lång tid tog det för dej tillbaks Kent, jag han väl bara tillrygga lägga rakan så var väl du tillbaks……….eller…..
Nä in o gör maten till hundarna nu

2 kommentarer

  1. Kent bäcklund

    Hehe tvivlar på vi hinner dit innan du har gett dig av , annars får du besöka dansken 🙂 . Ja otäckt med trafiken, som jag sa var det mycket otäckare att stå och se trafiken komma mot en (ny erfarenhet) istället för när man cyklar ochdom svischar förbi bakifrån då är man lyckligt ovetande vad som kommer:(. Det gick snabbare hem än vad vi sa, men det var nog för det var mer utför på hemvägen:) Men vi kankse syns innan vi viker av söderut. /Kent

  2. Kent

    Provar igen kommentaren gick inte iväg igår!!?? Haha ja kaffe och bulle, har inte hunnit baka och du är nog på väg när vi vaknar:) Svårt att förstå vad vissa bilister tänker med men det är väl så att har man inget att tänka med så blir det därefter. Ja resan tillbaka gick fortare än vad vi trodde men så var det mycket utför:). Får se om vin syns någe före vår resa söderut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.