vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ibland kommer överaskningn fortare än………….

2013-07-22
kl.13.36
Idag blev det inte som meningen var, efter tre km. kom jag till Vojmåns Vildmarks-camping till Kenneth o Rita, o där var så gemytligt att jag stannar tills i morron. Ska för söka berätta lite mer om detta genuina ställe Vojmån. Fantastisk fin å ( vattendrag som rinner förbi ner mot Ångermanälven en bit ner från Vilhelmina.
Det var så trevligt att träffa Rita o Kenneth och höra deras historia om till-komsten av denna camping.
är från denna by, här har det varit mycket timmer-flottning fram tills -70-talet.
Det var då rådigt att stanna till bara för värmen också för nu steker solen, har äntligen sommaren kommit tillbaks. Många fiskare stannar till här, ibland en hel vecka, finns gott om harr, men även röding o regnbågen. Har redan pratat med ett par från Holland som ligger här 1 vecka, o sedan vidare, jag gav de tips var de ska fiska när de kommer fram till Kiruna, o det var glada för detta. De är ute o campar i 7 veckor i svergie, o just denna plats återvänder de till varje år, även när de är på väg hemöver igen.
Denne cycklande man Kent, vem kommer cycklande när jag sitter med en kopp java, han ville se hur jag hade det igen, vilken man. 1 timme tog det för honom i lugnt tempo att ta sej hit, men JAG FICK INGET FIKA MED BULLE, MONICA VAR KVAR I HUSVAGNEN,, MEN SKULLE INTE FÖRVÅNA MEJ OM DE KOMMER FÖRBI UPPÖVER NÅN DAG.
Ha det gott Kent o Monica………
Ska prova fiske-lyckan ikväll, vore gott med en halstrad harr till middag. Jag återkommer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.