vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Man ska nog inte skriva om……………

2013-07-31
kl.16.15
Regn och sol, för precis då jag lagdt ihop datorn så vad kommer!!!!!!!!! Regn och inte lite heller, tur att vi var förberedd, fort på med regn-kläder på oss alla tre, och vilken regn-bombning sedan………. har pågott i över en timme många mm på denna stund. Men som alltid, efter regn kommer alltid sol…………
Står en bit bortanför infarten till Bringåsen och minns tillbaks vad man gjorde där på söndags-kvällarna jumma bris, sommar-dans under hela sommaren, men nu pratar vi -70-tal………ingen aning om det förekommer dans här nu. Hundarna vilat en stund ingen, det blåser jumma vindar, gott…… vi har nu gått 16 km, o vi fortsätter nog en bra stund till, härifrån 38 km till Stugun…………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.