Rinner iväg.

Man kan fundera vart dagarna tar vägen. Tycker det var nyss vi började planera vårt riksting och det var i oktober månad första gången. Sen har det planerats o verkats under lång tid och snart har vi finalen och får svar på hur vi lyckats ordna 2011 års riksting.

Som ytterst ansvarig över det hela känner jag mig trygg. Alla eventualiteter har vi vänt o vridit på. God mat har vi beställt och nu börjar anmälningarna strömma in. Ja anmälningstiden har faktisk gått ut med nån dag men det är ju då det kommer in flest anmälningar. Förstår inte detta fenomen.

Lite orolig blev jag dock när jag fick signaler att hotellrummen var slut men efter några samtal så släpptes fler rum. Har lagt en tydlig o bra organisation så om bara folk håller sig friska så ska det rulla på. Ja detta med sjukdom måste man också säkerställa och självklart har jag sett till så vi har en personalpool. Vill du vara med i den? 🙂

Fick just ett trevligt samtal med chefen för vårt Brysselkontor. Då nästan 80% av frågorna som vi beslutar om i fullmäktige i våra kommuner beror på beslut som är fattade i Brussel. Så därför är det så bra att ha direktkontakt och höra vilka frågor som är på gång.

Så nu återstår för dagen anmälningarna från utställarna och en del kontakter med det polisiära och säkerhetsmässiga. Sedan är en intervju med riksmedia om rikstinget inplanerad i eftermiddag och efter det tänker jag vända blicken mot Vännäs igen. I helgen blir det att städa ur stugan, föga inspirerande men inte desto mindre nödvändigt.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.