Besök från Bryssel

En mycket trevlig kväll utspelade sig igår. På festen på kvällen fick vi besök av både Håkan Juholt, Karl Bildt och även Gunnar Hökmark faktiskt. Han tyckte det var så intressant att vara med på vår fest så han har rest ända ifrån Bryssel. Från Bryssel var också naturligtvis hela delegationen med Alf Svensson i spetsen och Sofia Damm som är kanslichef.

På tal om det seminarium som Christer Karlsson höll så var det suveränt bra. Här satt den forne brottslingen vältränad 60-åring med stora mustascher och välrakat hår med över halva sitt liv i fängelse och berättade för oss Kristdemokrater hur viktig familjen är. Det är så man nästan blir rörd. Vi har talat om familjens betydelse i många sammanhang men när en sån här man säger det så går det liksom rakt till hjärtat. Christers seminarium förtjänar en egen blogg. Återkommer till det.
 
Nu har vi seminarier på förmiddan och sen är det vårt extra riksting under eftermiddan. Så får vi hoppas att de interna striderna tar slut i och med valresultatet. Men något säger mig att så nog tyvärr inte är fallet. Vi får se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.