Hallå K-G åter i etern helt ogenerad.

Nä jag är inte tystad av dina argument. Det behövs betydligt mer än så säger dom som känner mig. Och det är rätt. Nä LOV:en lovordar jag fortfarande. Tystnaden några dagar beror helt och hållet på att jag haft lite mycket några dagar. Och när det hopar sig uppgifterna då får debatten med dej K-G stryka på foten.
Har ju besökt Vilhelmina med allt vad det innebör av debatt runt Vojmån mm. Vi har haft intressant distriktstämma (som jag ska berätta för dej om en annan gång) Jag uppskattar din debattvilja och jag lovar att jag ska fortsätta debattera när du nu dessutom lovat ställa bort cykeln men jag är rädd att det enbart rör sig om en kort period under vinterhalvåret. Sen börjar du väl cykla igen. Enligt mitt sätt att se det cyklar du hela året utan att du vet om det :-).

LOV:en kommer jag att lovorda till jag säger nåt annat. Ser ingen rädsla att det ska vara någon nackdel utan snarare tvärtom på alla punkter. Jag gillar när människor själv får välja förstår du K-G. Det är skillnaden mellan vårt resonemang. Du ser hot i detta och jag ser möjligheter. Jag ser till individen, du ser till systemet?. Visst är det skillnad och det ska vi respektera men vi ska också bryta argumenten. Jag anser att jag fått väljarna mandat för att införa valfrihet i så många former som möjligt. Gick nämligen till val på det. Anser att många beslut som sker idag kan ske på lägre nivå. Du förstår K-G vi har i vårt parti en viktig princip den heter subsidiaritets principen. Den innebär att beslut ska fattas på lägsta möjliga nivå. Då är det inte med den överensstämmande att låta fullmäktige bestämma allt över våra huvuden.

Ica eller Konsum
Jo jag tycker att du har en poäng med att då avgör man själv då man betalar allt. Men det tyckte men inte i Ryssland?? Så nog kan man diskutera frågan. Jag tycker att man ska kunna välja även om kommunen går in med upp till 90% av kostnaden. Varför inte? Jag har bidragit men mina skattepengar till det finansiella systemet så varför ska jag inte få välja. Du anför flera rädslor för heltider m.m. Men det rör hela tiden det nu gällande systemet. Jag tänker framåt hur vill vi ha det i framtiden? Jag är säker på att den dag du K-G behöver en SÄBO- plats så vill du inte ta den första bästa som någon annan sagt du ska ha.

K-G skriver:
Hans-Inge känner sig pressad, eftersom han inte så lätt kan resa sig efter den tankevurpa han gjorde i sitt inlägg och som jag som jag så respektlöst påpekade. Hans-Inge har äntligen förstått vad jag menade och vill inte yttra sig igen förrän den generande rodnaden på hans kinder har avtagit.
Jag vill upplysa herr Sjöström att mina kinder ofta är rodnade och det betyder inte att jag skäms i nån mån utan snarare av engagemang att debattera sen att du nämner om tankevurpa så var vi ju överens om att det är betydligt lättare att vurpa med cykel nu när det är så halkigt.
Ta även du del av vad vår Äldreminister skriver i Aftonbladet. Alltid lär vi oss nåt?
http://www.aftonbladet.se/debatt/article3802608.ab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.