Kall morgon

Ännu en kall morgon, blev påmind av min hustru om motorvärmarkabel och kupévärmare. Som troende negativ norrlänning skulle det onekligen kunna kännas som dagen blev förstörd….

Men solen lyser och det slutliga valresultatet för Robertsfors är klart, det ska mycket till för att döva den glädjen. Valnattens siffror står sig vilket innebär att vi Socialdemokrater har all anledning att känna både glädje och stolthet. Dagen till ära är laddad med diversearbete, valstugan ska göras i ordning för leverans. En skotare ska startas upp efter ett långt sommaruppehåll och skulle tid finnas, har jag ett garage som närmast kan beskrivas som katastrofområde.

Avslutade en bok i går kväll, ”Det blödande hjärtat” av Andrew Taylor. Slutbetyg för den blir inte bättre än fem på en tiogradig skala. En ganska tam deckare, med någorlunda god tids- och miljöskildring i mellankrigstidens England. Min förra bok var desto bättre, en kort roman ”Potensgivarna” av Karin Brunk Holmqvist. En humoristisk skildring om två gamla systrar, som hela sitt liv levt tillsammans och på ålderns höst, kände behov av att kunna gå på dass inomhus. 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.