Sista långpasset på cykel

Passade på att cykla i söndags eftersom det skulle bli betydligt kallare i veckan. Blev en lite kortare runda för jag hade lite känningar i baksida lår av löpningen från lördagen så det blev upp till Rödåsel och sedan hem samma väg plus att jag rundade Tavelsjön. Kändes bättre i låren och avslutade med 5*5min intervaller då jag tryckte på lite hårdare i medvinden hem. Lite drygt 7 mil blev det till slut så det kan man knappast kalla för ett långpass. 🙂

Såg 49’ers mot Minnesota Vikings på kvällen men tyvärr så losade Niners efter en mirakelvändning av Brett Favre och Vikings. 🙁 49’ers hade spelat väldigt bra både på offense och defense hela matchen men så på slutet blir de alldeles för försiktiga och det straffar sig alltsom oftast i amerikansk fotboll.

Idag blev det simträning med IKSU och det var ett både hårt och omväxlande pass där vi fick simma bl a med en drake på släp och på slutet reglerade tränaren Janne Lundberg själv farten mha en sele som vi hade runt oss. Sista 25:an så hjälpte han till och drog i selen och kul känsla att dra en 25:a på 12.50 sek och känna på hur fort det går för världseliten på 100m frisim. 🙂 Det är helt sanslöst vad fort de simmar!

Kunde också hämta ut mitt nya tävligslinné+byxor som jag ska ha på Hawaii vilka passade perfekt. Inte många dar kvar nu innan man åker iväg och det mesta känns bra så nu är det bara hoppas man får hålla sig frisk.

Imorgon är det säsongsfinal på duathlontävlingarna och då hoppas jag det ska gå betydligt fortare än sist.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.