Kailua-Kona

Ja, då är man äntligen på plats i Kailua på the Big Island. Man fick se sammandrag av tävlingarna på Eurosport härifrån när man hade nybörjat med triathlon och till slut är det dags för en själv att ta sig an den här, modern av alla Ironman. Känns lite overkligt måste jag medge.

Vi hann med en tur till Pearl Harbor igår på ön Oahu innan vi flög över till Kona och fick ta en närmare titt på USS Arizona som sänktes av jappsarna den 7:e dec. 1941.

Idag började jag och Magnus med ett morgonpass löpning på 30 min som Magnus förlängde lite. Efter lunch så testade jag att cykeln funkar som den skall med en timmes sväng. Märkte att det gick väldigt mycket vätska trots att jag tog det lugnt så på lördag blir det dricka av om man ska kunna ta sig i mål, helt klart!

Vid 5-tiden var det dags för parade of the nations då, jag och de 2 andra svenskarna som lyckats kvala in fick gå med en svensk flagga längs Ali’i Drive där start och mål ligger.

 

 

En kommentar

  1. Martin Isaksson

    tjoho Lars 🙂 Gud va kul för er att vara på Hawahii och uppleva ditt livs Ironmanäventyr… Vi skall försöka föjla dig så gott det går här hemma, vi håller tummarna!!! Idag fick jag skriva ett hårt simpass till träningen, något nytt för mig hehe… Men jag tror alla blev trötta och nöjda 🙂 Lycka till och hälsa Mange och Putte!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.