Bikinibrudar med bra löpsteg

Idag var det varmaste dagen hittills här på Hawaii. 30 grader och hög luftfuktighet som gjorde att det kändes ännu varmare. Kvalmigt är bara förnamnet. Jag och Magnus joggade till simstarten för att provsimma banan eller åtminstone nästan hälften av den 3860m långa rektangelformade banan. En tjej stod där man hoppade i och gjorde reklam för en bar och det var även reklam för samma bar på botten efter simbanan!? Tror jag ska ta ett snack med Martin Isaksson som är tävlingsledare för Umeå Triathlon om att försöka sälja reklamplatser på botten av Nydalasjön till nästa år. 🙂

På väg tillbaka till lägenheten vi hyr en bit utanför Kailua så fick Magnus syn på en cykelhandlare som lånade ut cyklar för demoturer så det blev en runda tillsammans före lunchen. Jag lyckades få till växlarna på min hoj så att de funkade riktigt bra och det känns fint inför lördagen. 

Sedan blev det en grand slam lunch på Denny’s och riktigt mätt blev man. Inte så smart kanske eftersom det var bankett på kvällen med buffé. Innan middagen hann vi med lite shopping och jag gick och klippte mig. Pratade en hel del med en trevlig kille från Seattle som hette Bill och han undrade om jag skulle fixa till frisyren "so you would look good while killing yourself out on the lava fields?" Jag skrattade gott åt det och svarade att jo, så är det nog.

På kvällen gick vi på banketten och satt och käkade med de andra svenskarna, Erik och Pontus. Lite senare var det athletes meeting där de gick igenom vissa saker arrangören ansåg vara viktiga.

Måste avsluta med att det är en otrolig hype runt den här tävlingen. Man ser hur många som helst som är ute och tränar inför lördagen, både på cykel och springande. Många ser ut att köra rätt hårt också och jag förstår inte riktigt vad det ska vara bra för med så få dagar kvar till tävlingen. Kanske vill de visa upp sig för de flesta har inte så mycket kläder på sig i värmen kan jag meddela. Killarna kör med bar överkropp och en del tjejer springer i bara bikini. Undrar om det blir fler trafikolyckor än vanligt dessa dagar i Kona? 😛

 

 

 

 

En kommentar

  1. mikael söderström

    Hej Lars! Det verkar som det inte går någon nöd på dig eller de andra där borta på ön. Ville bara säga att jag verkligen håller tummarna för dig och hoppas du får lite moln framför solen när du står på startlinjen. Hade varit roligt vara där och se dig fightas med de andra topptriathleterna. Men eftersom det inte går bokar jag gärna in en kväll med bilder och berättelse från tävlingen.
    Sen får ni ha så trevligt på fotbollen (har för mig att ni skulle se en match), kul föresten med 49ers att de hänger med, steelers har börjat lite knackigt men kommer vara i toppen i januari, sant som amen i kyrkan. Så kanske de möts i superbowl 🙂 Än en gång, stort lycka till, att du ska köra hårt känns inte nödvändigt att säga. Det vet jag att du kommer göra och mer därtill. mvh målarn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.