Hård träningsdag avslutades med bio på kvällen

Jag och Dr Love åkte iväg till en swimmingpool i Kailua som visade sig vara gratis att använda! En badvakt förklarade att det var en allmänhetens simbassäng som alla får använda bara man duschar före man hoppar i.

Vi simmade i drygt en timme innan vi åkte till cykelaffären Bike Works. Jonathan har fått lite bekymmer med ett av hans tävlingshjul och hade lämnat in det i hopp om att dom skulle kunna fixa det. Nu visade det sig att det är kvar lite skrapande ljud och han kommer nog att köpa ett par nya lutar det åt. När man har tränat så och förberett sig så bra som Jonathan gjort de sista veckorna vill man gärna att allt är tipp-topp när väl tävlingsdagen infinner sig.

Sedan efter lunch hemma i condon så var det dags för en längre cykeltur. Jonte vände efter ca 4 mil så han skulle hinna till en massör medan jag vände först efter 5 mil. Cyklar man efter tävlingsbanan efter Queen K Highway så möter man många andra triathleter och ofta hälsar man på varandra genom att visa "hang loose" tecknet som kommer här från Hawaii.

Vid vändpunkten efter 5 mil

När jag kom tillbaka bytte jag snabbt om för att ge mig iväg på ett 15 km lånpass efter Ali’i drive. Nu var det lite do or die för mig när jag tryckte på i ett rätt bra tempo för att testa knäet. Visade sig gå riktigt bra utan några känningar och jag lyckades hålla nästan 4:30/km.

Jonte kom tillbaka efter massagebehandlingen som varit lite för mjuk för hans behov. På kvällen skulle vi gå på bio med Patrik men först tittade vi in på en sportbar och åt en god middag innan vi gick o såg the American med George Clooney. Lite lustigt att början av filmen var inspelad i Dalarna men annars var det en högst medioker rulle som saknade tempo.

 

En kommentar

  1. Andreas

    Tycker att du kan hälsa genom att forma handen till en liten pil, ume style. Kör ända in i kaklet ! och hoppas benet håller./Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.