Surfing och lätt träning

Efter en hård träningsdag så blev det lite lugnare och vi började dagen med lite body surfing vid White Sands Beach. Jonathan som är australiensare fick visa oss hur det går till men ibland kom det några grymma vågor så inte var det så lätt inte när man själv skulle prova. Man får testa fler ggr när det kanske inte är lika höga vågor så man kommer på hur man gör.

Efter det blev det en liten simtur på ca 20 miunuter ut till havs där det var relativt lugnt vatten.

Strax före lunch så tog vi bilen till Bike Works där Jonathan skulle köpa nya hjul och jag lämnade in min cykel för att få en ny bakväxel monterad efter den gamla börjat trilskas lite. Jonathan är rätt noga med det mesta och det tog lite tid innan han hittat hjulen som var mest runda.

Lunch åt vi sen på Denny’s där vi träffade Chris McCormack från australien som vunnit här på Hawaii en gång tidigare. Jonathan snackade en stund med sin landsman innan vi gick iväg och handlade mat. Det tar också sin tid eftersom Jonathan är väldigt noga med att välja nyttig mat också. Likheten med Gunde Svan är slående. 🙂

Innan middagen så blev det en löptur med nyklippte Dr. Love efter Alii Drive. Kul att det känns bra med knäet nu och man kan springa helt obehindrat. Jag nöjde mig med 10 km  Jonte fick ihop 15 km.

På kvällen lyckades jag filma solnedgången utanför vår condo vilken är rätt häftig att se för det går snabbt.


Patrik lyckades också fånga solnedgången på bild.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.