Punka, grillning och fotspår

Fredagen började med några ärenden för mig medan Jonathan stack iväg på en 120 km cykeltur. Jag hämtade min cykel som de på Bike Works satt dit en ny bakväxel på. Lite less blir man på dem att de inte fattar att de måste böja till växelörat också vilket jag påpekade första gången jag svängde förbi där för att få växlarna att funka perfekt. Nästa vecka börjar en expo före tävlingen och där kan jag nog få hjälp att fixa till det. Synd att inte man kan svänga förbi Pavio på Team Sportia för han skulle ha fixat det direkt!

Efter lunch gav jag mig iväg på lite cykelträning och strax före jag skulle vända efter 3 mil så upptäckte jag att jag hade punka bak. Man cyklar på väggrenen efter Queen K Highway och det är ganska mycket småsten och skräp där så jag blev inte förvånad att det hände. Hade inte tagit med mig någon CO2-patron så det blev till att ta fram handpumpen för att fylla upp det nya däcket. Medan jag stod där och pumpade stannade en bli alldeles framför mig. Ut kom en amerikan och undrade om jag var "allright?". Jo sa jag, det här har hänt tidigare för mig men när han sade att han hade en fotpump i bilen så tackade jag självklart ja till att använda den. 🙂 Han skulle också vara med i tävlingen nästa vecka och jag tackade så mycket och jag hoppas det går bra för han.

Väl hemma blev det en 6 km löptur för mig medan Jonathan var och fick massage av samma tjej som klippte håret på han för några dagar sedan. Patrik hade också sprungit lite efter Ali’i Drive och varit iväg på upptäcktsfärder till stränderna närmast hotellet där han stötte på en sköldpadda igen. De är riktigt coola djur och fascinerande att följa när de simmar iväg under vattnet. Måste nämna att första dagen när Patrik gick och kollade in poolen på hotellet hittade han en sköldpadda som låg där. Han tog bild på den och när hotellägaren Bob kom så ville han visa den. Bob började skratta gott när han insåg att Patrik sett leksaken gjord i plast som finns där. 🙂

På kvällen grillade vi biff vid poolen och käkade där också. Mycket gott smakade det. Alldeles utanför vår veranda på hotellet har det jobbar 3-4 gubbar med ett nytt dike och de hade cementerat där idag. Jonathan gick iväg med soporna innan vi gick o lade oss och lyckades i mörkret gå innanför avspärrningen där de hade lagt cementen. =)

Undrar vad Bob kommer att säga!?

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.