Confession, open water swim, Ali’i Drive run and Wall Street

Dagen började med att byggjobbarna dök upp och stod utanför vår lgh och undrade vem tusan som knallat omkring innanför deras avspärrningar, barfota fram och tillbaka i cementen!? Jonathan hade en plan att förneka allt men Patrik var snabb på tala om vem den skyldiga var. Nu visades det att fotspåren inte hade blivit permanenta i cementen men byggjobbarna skrattade gott och berättade om surfare som gjort likadant många gånger tidigare.

Efter frukost så gick vi iväg till White Sands Beach som blivit vår favoritstrand där jag och Jonathan simmade iväg på en knapp timme lång tur i Stilla Havet.

Innan middag hann vi med en 15 km lång löpning efter Ali’i Drive och jag tror det var min sista lite längre löprunda. Dags att spara på benen till nästa veckas kraftprov.

En repa till en musikaffär blev det också där jag köpte Bad Religions nya album medan Jonathan inhandlade Wall Street på DVD som vi ska avsluta kvällen med att se. Wall Street 2 har gått upp på en intilliggande biograf som vi planerar på att se lite senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.