Förkylt

Blev ingen träning igår för jag blev förkyld i vad jag tror är en allergisk reaktion liknande hösnuva. Simturen med Jonathan i förrgår gick genom ett område med pollen och de kan har varit det som utlöste min förkylning. Kan t ex inte simma i Nydalasjön eftersom jag blir däckad av en kraftig hösnuva 1-2 dagar efter och nu känns det ungefär likadant.

Man får hoppas det går över snart och det känns lite bättre idag men jag får avstå motion idag också.

Igår låg jag framför TV’n och såg NFL-matcherna mest hela dagen vilket är den bästa underhållningen man kan få när man är sjuk, helt klart. Synd bara att 49’ers förlorade igen med minsta möjliga marginal.

Idag bytte vi rum och flyttade upp en våning här på hotellet. Utsikten är mycket fin med Kahaluu Reef synbart från balkongen.

På morgonen skulle jag handla lite mat åt mig o Patrik och frågade Jonathan om han skulle ha något. Nu är ju Jonathan oerhört noggrann gällande maten inför en Ironman så han gjorde vilket var bäst och följde med. T ex så äter han inte mat som varit fryst, för det tycker han inte är nyttigt. Biffar är inte heller något för han så jag tror inte han kan vara med och grilla med jag o Patrik som vi eventuellt tänker göra ikväll.

Det är inte bara maten som är viktig utan cykeln som ett andra exempel vill han inte ha stående ute på balkongen för han tror det blir för varmt för den där. Ingenting ska lämnas åt slumpen och tanken för en onekligen till Gunde Svans förberedelser inför ett OS. Jag hoppas verlkligen att det går bra för Jonte på lördag efter alla uppoffringar han gjort! För min egen skull har jag ställt ned förväntningarna efter knäbekymmret och nu förkylningen men kommer jag bara till start på lördagmorgon så nog jäklar kommer jag att kämpa alltid!

Patrik var ute och sprang drygt 2 km vilket är bra för ska man vara supporter åt mig och Jonathan är det bäst man är i god form. 🙂

 

Over and out!

/Mattsson

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Robert

    Vi på JAL 120 hoppas du kommer till start och vinner hela tävlingen! 🙂

    Kör hårt Lars!

    //Robert, Sara & Freja

    Ps. Vi tänkte basta imorgon, har du plockat ut cykeln? ;)Ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.