Parade of the Nations

Förkylningen sitter fortfarande i men det börjar kännas bättre nu med 4 dagar kvar till tävlingen. Cyklade in till Kailua och kikade  på alla som simmade efter simbanan och det var en hel del, bl a Jonathan. Sedan registrerade vi oss för tävlingen och fick våra nummerlappar. Jag har #971 och Jonathan #1532 nu på lördag.

Senare vid 5-tiden var det dags för the Parade of the Nations där alla nationerna paraderar längs en kortare bit av Ali’i Drive. Jänkarna är bra på såna där grejor och folket som kantar gaterna verkar uppskatta det.


Fick veta att vi är 7 herrar och 2 damer som kommer tävla för sverige på lördag. Pasi Salonen bl a som jag känner från när jag började med triathlon för han har faktiskt hållit på längre än mig med sporten.

Efter vi hade paraderat klart så gick vi en sväng genom expo-området kallat Ironman Village och där såg man några gamla legender innan vi gick till kanotklubbens restaurang och käkade middag.


Den störste genom tiderna, motsvarigheten till Joe Montana i triathlon; Mark "the Grip" Allen (i vitt) Tyvärr såg vi inte till den största på damsidan, Paula Newby Fraser men hon var här ifjol såg jag.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.