Utflykt

Jonathan inledde onsdagsmorgonen med att cykla in till Kailua för att simma hela simbanan medan jag tog bilen till utomhusbassängen för att simma lite lätt efter förkylningen. Det som var tråkigt är att jag verkar blivit lite sämre igen så jag bara badade 1000m innan jag gav mig. Skittråkigt för jag hade tänkt att cykla och springa lite också idag men det var bara att hoppa över. Istället så åkte jag och Patrik på upptäcktsresa över till andra sidan ön för att kolla in lite vattenfall, lava och annan intressant natur.

Vi väntade först en timme på Jonathan men han dök aldrig upp och samtidigt så vill han nog inte sitta i samma bil med mig när jag är snuvig. Vore ju förargligt om jag skulle smitta han med så få dagar kvar till den stora tävlingen.

Bilturen gick runt vulkanen Mauna Lua till östkusten där vi stannade vid Akaka Falls som var en höjdare att få kolla in. Sedan körde vi genom Hilo som jag tror är en större stad än Kailua faktiskt för att svänga in till Volcanoes National Park där det finns en aktiv vulkan. Målet var att få se lavaflöden men det blev bara på långt håll vi fick se där den kom ut till Stilla Havet pga att lavan gjort vägen oframkomlig sista biten.


Krispig lava som bara var ca 3 år gammal hade runnit över vägen här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.