Dagen före

Då var det bara en dag kvar och jag har lyckats bli så pass frisk att det ska gå bra att starta i morgonbitti. Igår cyklade jag en timme och efter det simmade jag utanför hotellet vid Kahaluu Beach samtidigt som man kollade in alla de färgglada fiskarna. Patrik hade hyrt snorkel och cyklop och fick också se varför så många ligger och snorklar här bredvid på dagarna.

Jag hann också med en 5 km jogg också för att få veta hur alla grenarna kändes och nog får man blåsa ur snor ur näsan någon gång mer än vanligt men annars känns det helt ok.

Sedan på kvällen så var det välkomstparty samt tekniska mötet inför racet på lördag. Maten var bättre än ifjol och vi fick se en del uppträdanden också med traditionella danser här från Hawaii så vi var alla nöjda och glada.

Jonathans bror Charlie har kommit från Melbourne för att heja på brorsan sin och kolla in vilken häftig tävling denna är som nu går för 33:e gången. Han har själv nyss börjat med triathlon efter ha rökt tidigare och Jonathan är mycket glad för att Charlie tagit det beslutet.

Charlie, Jonathan och Patrik

Idag fredag åkte jag, Jonathan och Charlie in till Kailua för lite simning efter banan. Tyvärr så har Patrik insjuknat i samma elände som jag hade så han fick lov att ta det lugnt i condon hela dagen. Jag hoppas verkligen han kan krya på sig så pass mycket att han orkar ta sig ut på banan och kolla in lite imorgon. Skulle han inte vara det så går det faktiskt att följa loppet rätt bra från balkongen eftersom vi springer förbi alldeles utanför och vänder strax efter vi passerat här efter ca 7 km in på sista avslutande löpmomentet.

Jonathan är laddad till tänderna och har inte lämnat till synes något åt slumpen,. Jag har hållit på med elitidrott i ca 25 år men har nog aldrig träffat på någon som varit så fokuserad inför en tävling tidigare trots att jag har tävlat med ett flertal olympier genom åren.

Efter mina bekymmer så har jag ställt ned förhoppningarna på mig själv imorgon men samtidigt vet jag att när väl startkanonen smäller kl 07:00 lokal tid så kommer jag att köra hårt för något annat läge finns det inte för mig och är man med i klubben Järnet så är man! 🙂 

Henke från Stockholmspolisen och jag under välkomstmiddagen

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.