Utdelningen av Hawaii-platserna

Dagen efter Ironman France så var det dags för utdelningen av de 50st Hawaii-slotsen som tävlingen fått av World Triathlon Corporation som arrangerar Ironmantävlingarna med finalen på Hawaii den 13:e oktober.

Jag hade konstaterat att vi var 471 st startande i min age group och det innebar ca 1/5 av hela startfältet så jag trodde att min 8:e plats skulle räcka. Döm om min förvåning när speakern meddelar att det är bara SJU platser i M40-44!?

Nu innebar det att någon som var före mig i resultatlistan måste tacka nej eller inte infinna sig så nu blev det väldigt nervöst ska jag erkänna.

Generellt så saknades det en och annan i alla de andra klasserna som ropades upp så mina chanser ökade kände jag och när det var dags för M40-44 så fick jag faktiskt den 3:e sloten och med ett leende på läpparna så gick man fram och accepterade den samt betalade de €600 som en startplats i Hawaii Ironman kostar. Mycket pengar men det är bara att gilla läget eftersom det är så många som vill dit och är villiga att betala så mycket.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.