White Sands Beach

På torsdagsmorgonen gick vi till White Sands Beach som ligger ca 1,5 km från vår condo. Jag fick skavsår av mina crocs så jag beslutade mig för att simma tillbaka efter en stunds vågsurfande där jag och Johan träffade på en sköldpadda som dök upp alldeles utmed oss. När jag sedan simmade iväg mötte jag 4st delfiner efter jag kommit halvägs mellan de två stränderna vilket var en riktigt häftig upplevelse. Tror det var två mammor med ungar och de sneglade bara på mig och simmade förbi, ca 5m ifrån mig,

Har rätt kraftig träningsvärk efter gårdagens löppass så jag tror jag står över löpningen idag. Vill ju inte ha tillbaka höftproblemet så jag chansar inte.

Efter lunch så blev det en cykeltur med stopp på Bikeworks för inköp av fler gaspatroner och lite tubklister samt lite fixande med cykeln. Verkstadskillarna var schyssta och lånade ut lite verktyg så jag kunde fixa till frambromsen.

Sedan så åkte jag, Jimmy o Johan in till Kailua och käkade på en sportbar så vi kunde se NFL-matchen Arizona-St Louis som St. Louis vann vilket var bra för mina 49’ers.

Nu hade träningsvärken lagt sig så det blev en 5 km jogg medan mörkret lade sig över Hawaii. Lite stelt var det men efter 2-3 km så kändes det rätt fint. Imorgon ser jag fram emot en lite längre o tuffare träningsdag igen.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.