Att gå vidare

Är på väg att åka hem från Hawaii för denna gång. Blev ju himla tråkigt att man inte kunde vara med på tävlingen pga sjukdom men inget annat att göra än att bryta ihop och komma igen.

Jag har haft en fransk cyklist som är född samma år som mig lite som idol tidigare när han vann världscuplopp och Spanien runt bl a många andra cykeltävlingar.Har vetat att han börja köra triathlon efter avslutad cykelkarriär och i år hade han kvalat in till Kona. Det hade varit riktigt intressant hur man hade klarat sig gentemot Laurent "Jaja" Jalabert som imponerade på mig. Näst bästa cykeltid av alla age groups och en hyfsad mara på 3:30 och en total 13:e plats i M40-44.

Killen som vann i Nice, Christian Müller, på imponerande sätt visade sig vara snabbast av alla age-groups här också på tiden 8:54.

Nästa år går jag upp till M45 och borde ha bättre chanser att placera mig bra men det är långt kvar dit så man får se hur det går med allt men nog skulle det vara skoj om man fick till en bra tävling här någon gång. Vad jag fick lära mig i år är att känslan av tillfredställelse efter man gått i mål i en Ironman och speciellt här på Hawaii är något alldeles extra.

Systrarna Holmlund i min klubb, Järnet är anmälda till varsin kvaltävling nästa år och bara att hålla tummarna att de tar sig hit eller kanske någon av de som ska köra i Kalmar?

Mahalo

Lars Mattsson

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.