Revy det är roligt de´!

Har just kommit hem från Rundvik där vi tränat på sångnummer till vårens revy. Jag fick nämligen, till min stora lycka, förfrågan om att spela revy med PRO:arna här i Nordmaling och trots en viss tidsbrist så sa jag JA!!! Jag kan lova att det har jag inte ångrat en sekund. Våra reptillfällen börjar vanligen klockan nio på morgonen och fast jag är morgontrött och omotiverad och nästan lite halvsur när jag åker dit så behöver jag bara vistas en kvart tillsammans med detta härliga gäng för att vara på toppenhumör.

Jag blir lika imponerad varje gång någon av dom äntrar scenen, dom är helt enkelt suveränt duktiga. Sen har vi två hårdingar som gör ett jättejobb med att hålla ordning på allt runt omkring och som också försöker ge regi, vilket inte alltid är så lätt.

Nu förstår ju jag att ni vill veta när denna fantastiska revy ska spelas upp och då kan jag tala om att det blir premiär den 27 mars på Oasen i Nordmaling. Självklart ska ni gå, fattas bara annat!

Nä hörrni, nu måste jag gå och passa soppbenskoket så att familjen kan festa på köttsoppa i helgen medans en annan stackare får jobba.

2 kommentarer

  1. IngMarie, en annan hockeybrutta med filt

    Självklart! Själv kommer jag ju att vara på scenen så översta raden är din;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.