Iväg till sta´n med huvudet under armen.

Det är min lediga dag idag och därför hade min själs älskade och jag bestämt att åka in till Umeå och handla badrumsinredning. Lika bra att passa på att handla om sig litegrann på Maxi också, så jag gjorde en låååång lista på smått och gott. Sen pratade jag med yngsta dottern och lovade henne att vi skulle komma förbi och hämta henne innan Maxi-shoppingen och så skulle vi följas åt och äta lunch. Detta hade jag och min själs älskade planerat på bästa sätt och iväg for vi.

Halvvägs till Umeå så bestämdes det att vi skulle börja med att hämta badrumsinredningen och det var där på K-Rauta som vi plötsligt kom ihåg att VI HAR INGEN KOMBI LÄNGRE!!! Sex kollin, varav flera mycket ömtåliga, skulle klämmas in i vår lilla, lilla bil. Det gick men det hade varit mycket enklare om vi plockat ur bagageutrymmet och lämnat plastbackar och skit hemma. När alla paket var inklämda fanns inte minsta plats över för något eller någon så den där shoppingen var ju bara att glömma. Åkte upp till dottern och lämnade bilen där och fick GÅ tillbaka ner till sta´n för den utlovade lunchen. Jag har bara en enda fråga: Hur är det möjligt att två personer kan glömma bort att dom bytt bil? Det måste ha med huvudet att göra.

2 kommentarer

  1. Din mans kusin

    Om jag inte visste vilka ni är så skulle jag kunna tro att demensen satt in,men den brukar inte komma vid eran ålder

  2. IngMarie

    Det kan vara nåt med vattnet eller miljön. TÄNK om det är genetiskt då kan du ligga i riskzonen. Fast, nää, det beror nog på att vi är en aning svammlet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.