Jag är nöjd!

I dag har jag åstadkommit ett underverk modell större och nu sitter jag bara och tokflinar. Vad har jag då gjort? Jo, jag har städat dom två största gvalhål som någonsin funnits.

Det började redan igår kväll med att min yngsta dotter skulle ha fram en häxhatt som skulle användas vid teaterettornas inspark idag. Att hitta en sådan visade sig vara nästan omöjligt. På vår övervåning finns det en liten klädkammare och ett lite större förråd som egentligen skulle vara ett badrum men som tyvärr aldrig blev det eftersom det fylldes med gval och allsköns bråte. Påfyllning har regelbundet skett under 17 års tid så ni kan ju själva räkna ut att det innebär svår ångest när man nån gång ska försöka få fram nåt. Efter cirka en timmes skottande så hade jag i princip tömt klädkammaren och där allra underst låg faktiskt häxhatten, som min dotter sedan så duktigt glömde hemma på köksbordet, suck.

I morse gick jag upp på övervåningen och inspekterade dom enorma högarna av kläder och leksaker, täcken och filtar som täckte i princip hela rumsgolvet. Sen satt jag igång med storröjningen. Sju säckar med gamla kläder fick jag ihop ganska raskt och sen skottade jag ur det andra förrådet också då jag liks fått upp ångan. Nu har jag två förråd där man faktiskt kan se golvyta. Nu gäller det bara att inte börja om med att spara urtvättade t-shirts och jeans som ingen i denna världen kommer att använda. För att inte tala om gamla plastblommor, trasiga lampor som ingen vill laga och annat värdelöst som jag inbillar mig ska va´ gott å finn´.

 

 

En kommentar

  1. Karin

    Det du har gjort kallas feng shui och du rensar inte bara gvalhål utan också dig själv. Visst mår du gott efteråt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.