Nya utmaningar!

Hej!

Ny vecka och nya utmaningar! Två nya låtar har vi fått och det känns som om vi kommer att göra succé när dessa låtar väl sitter! Men just nu kämpar vi! Vi övar för fullt på både stämmor och koreografi, jag som egentligen inte alls har snygga rörelser naturligt i min kropp känner att jag utmanar mig själv men också utvecklas otroligt mycket och lär mig att röra mina lemmar snyggt åt olika håll.. Inte så svårt kanske ni tänker men jag lovar det är är det.

Satt och funderade häromdagen på hur många som vi har att tacka för körens framgång, Alla dessa "hemliga" hjältar som ställer upp på detta knasiga men otroligt härliga spektakel. Själv har jag bland andra min Pappa och hans fru att tacka som har hjälpt mig att ta hand om barnen varje veckokväll när vi är på rep. Min mamma som ställt upp och skött om mitt hem och barnen när jag varit borta och levt Körslaget liv i hufvudstaden. Samt barnens pappa som har varit en riktig hjälte och ställt upp så att jag får lov att leva ut detta äventyr till fullo! Utan er hade jag inte haft möjligheten att få uppleva det här! Och jag är tacksam.

Sedan har vi våra gulliga hårgudinnor från Studio 88 som följer med oss ner till Stockholm för att se till att vi är så snygga i håret som vi faktiskt är på lördagarna. Det betyder fantastiskt mycket att inte behöva fundera på den biten utan att kunna lägga det ansvaret helt i deras händer för att fokusera på det som vi i kören ska göra.. Alltså leverera magiskt bra underhållning till er! Och representera Umeå på allra bästa sätt!

Så Tack till Studio 88 för att vi får se fantastiska ut i tv-rutan. Tack till våra sambosar och mammor och alla närstående för att ni står ut med att vara utan oss! Tack Lisa För att du är så engagerad och inspirerande!

Over and out

Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.