Blashyrkhbloggen anno 2011

Nyårsfyrverkeri i Umeå Centrum 2010 [Foto: TK]

Blashyrkhbloggen är inte tillbaka riktigt än, men jag kände dock att eftersom bloggen haft samma design sedan 2009, att den behövde en ny fräsch design. Den nya "headern" är det första steget mot att försöka fräscha upp saker och ting, antar att jag sakta men säkert kommer att jobba in en ny design när väl bloggen är tillbaka i full kraft. Bilden använd till grafiken är än en gång en bild tagen av fotografen Henrik Olofsson www.henkeolofsson.se

Vad kommer då Blashyrkhbloggen att bjuda på under 2011?

Här följer ett par exempel på vad jag hade mig i tankarna:

  • "Veckans Playlist", kommer att fortsätta vara något som återkommer veckovis, dock med lite nyheter i år.
  • "Obskyra Hörnan", där jag kommer att belysa lite mer obskyra band, samlingsplattor, tribut-plattor osv. Med stor risk för självplågeri.
  • Nya topplistor, skivtips, rekommendationer, recensioner, intervjuer, paparazzi-hörna och rent allmänt galenskap i all dess former osv.

Imorgon bjuder jag på årets första "Veckans Playlist" i form av skivsläpp gjorda under December månad förra året. December 2010 var en knaper månad, samt verkar det som att mer och mer nya skivor inte längre blir tillgängliga på Spotify. En ny trend verkar även vara s.k. "Streaming Edition"’s där man bjuds på endast ett par låtar från skivan.

Jag skulle tippa på att jag i övrigt är tillbaka med full kraft nästa vecka, denna vecka vill jag bara njuta av ledighet innan universitetet drar igång med vårens utbildningar.
På återseende……..

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.