Kärt besök från Bjurholm idag

Tallmora Blystras Bobby, numera kallad Benzo, kom på besök med sin matte och lillmatte. Han har hunnit bli 2 år och 4 månader och är kullbror till vår Mora. Här på fotot är han tillsammans med Riesen som är halvbror, de har samma mamma. Benzo och Mora är från den första kullen drentar som föddes i kenneln i april 2009.

Eftersom kullsyskonen bor långt ifrån varandra är det inte lätt att träffas så ofta. Vi är glada att någon ibland kommer på besök och Benzo bor relativt nära. De andra valparna i den kullen bor i Kristinehamn, Stockholm, Gällivare och Röros i Norge.

Valparna i andra tallmorakullen, som föddes i april 2010, bor i Umeå och Tibro samt tre i Norge (Oslo, Trondheim och Hattfjelldal) och en i Kanada Alberta.

I den tredje kullen är Riesen kvar hos oss och en flyttade till Skåne, en till Örnsköldsvik, en till Stavanger och tre till Holland.

Vilken geografisk spridning på hundarna det blev och vilka trevliga människor man får kontakt med. Vill ni veta mera om rasen så titta gärna in på Tallmora kennel.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.