Osis eller inte… Men kurs blir det ändå

Sista kursen innan påsken, är jag den enda som anser att påsken är en vanlig vecka?

Oh well, vi kommer att ha kul ändå för mina deltagare är underbara och snabblärda. Jag undrar ju bara vad jag ska ha med mig för nåt ikväll, för när dom kommit igång så jobbar dom på och det är inte hövligt att sitta och stirra.

Min sovperiod på 1½ dygn verkar vara över men jag är fortfarande ledsen… men vem hade förväntat sig att det skulle gå över så fort?

Nä, kurs ikväll, Mia kommer imorgon efter att hon har opererat Krackelerad diamant som är kryptokid… stackars liten…

Snart dags för Gibben att snöpas och det är en dag som jag både är rädd för och längtar till..

 

Har varit i en (eller 2) diskutioner om JFR på ett forum.. Hon köper domäner som heter som andra smyckesmärken, smyckesmärken vars ägare har varit mer än hjälpsamma när hon var ny och inte visste ett jota om nåt, och dirigerar om trafiken från den rätta sidan till sin egen. Sen tar det tre månader att få sina smycken. Om man har mage att ringa eller skriva så blir man utskälld av Malin som är kundansvarig… 

Vilket underbart val jag gjorde när jag kom fram till att jag ville göra OOAK smycken istället för: öppna bindring, sätt på berlock, häng på kedja och klart… Ursäkta jag tror en hjärncell dog av tanken.

Undrar om nån egentligen läser mitt svammel?

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Veronica Jonsson

    Svar till Maria (2011-04-29 00:37)
    Jo och hon har varit allt annat än trevlig mot oss som hjälpt henne… detta är belöningen för allt som folk har gjort för henne, en kniv i ryggen just på den plats dit man inte når själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.