Men jisses amalia… Det är 2011!

Namnet på Jay Smiths band är Von Benzo. Är arrangörerna så otroligt lite informerade om vad benzo är? Då kan jag informera att benzodiapiner är betydligt mer beroendeframkallande (på vissa) än cannabis. Dessutom tror jag inte att han skulle komma upp på scenen hög. Eller "soft" som man tydligen ska bli av cannabis.

Jag är fullt medveten om att skolavslutningen ska vara drogfri, och den skulle vara precis lika drogfri med Von benzo som utan… Big fail… HUGE!!!! Att faktiskt tro att detta kommer att göra något bättre är ett misstag i tankeverkstan. Det enda som kommer ifrån detta är att Lycksele missar ett otroligt bra band.

 

 

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Bo-Anders

    Aha!
    Det är alltså bättre att knarka nu när det är 2011 än det var 1997?
    Är det ett kriterium på hur modern man är?
    Eller är skadeverkningarna avskaffade?
    Att han inte får spela är en markering. Fortfarande 2011 är det olagligt att knarka. Troligen för att majoriteten av svenska folket vill ha det så. År 2011.
    Även om musikindustrin är nerlusad av droger av allehanda slag är det inget som alla ser som positivt. År 2011.
    Det är heller ingen konsumtion som Lycksele vill använda sina skattemedel till. År 2011.

  2. Janne Lundstein

    Så då är det helt ok att låta ett band som öppet proklamerar för droger att spela på ett ungomsrelaterat arrangemang? Det är inte bara Lycksele som ställt in, de får heller inte komma till Söderhamn av samma anledning http://helahalsingland.se/soderhamn/1.3112922-von-benzo-far-inte-spela-pa-drogfri-festival. Det är inte kommunerna som gör fel här utan artisten. Jag tycker det är beundransvärt av kommunerna att sätta ner foten och inte acceptera dessa band, hur bra de än är. Visst, det finns massor med band som använder droger men de ser man inte så mycket utav i ungdomsrelaterade arrangemang.

  3. Veronica Jonsson

    Det ’är ju inte första gången som Jay har åkt fast, så att han har problem visste alla som bokat honom, att hävda motsatsen är att idiotförklara alla som bokat in honom och hela svenska folket. Om man då ändå bokar in honom så vet man ju redan vad man får. Det är det jag är förbaskad över. Att hävda att man trodde att han var ren när han torskar dit om och om igen.
    Men vi får se vem vi får istället. Ska bli kul att veta om dom brukat något…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.