Thin, en dokumentär

Sitter och ser en dokumentär på youtube som heter Thin. Handlar om ätstörningar, främst anorexia nervosa….

Det är helt sjukt jag vet men jag är avundsjuk på dom tjejerna… även om jag vet att dom är otroligt sjuka och att en av dom dog när hon skrevs ut så slipper dom gå omkring med min ätstörning…

BED en skitkul sak att ha (not) innebär hetsätning utan kräkningar. Så man blir fet. Jag är fet.

Jag försöker hela tiden intala mig själv att jag duger som jag är, att jag älskar mig själv men samtidigt så pågår en konstant kamp inom mig, en röst som skriker att jag inte duger…. Jag kan inte komma undan rösten nångång. Den är alltid där.

Och den här formen av ätstörning är riktigt jobbig för jag tappar kontrollen… Jag har ett otroligt kontrolbehov men jag förlorar detta när den slår till.

 

Och sen har jag en annan sak som jag verkligen vill säga för min kommentar i tyck till kommer inte att publiceras…

Runt kl. 2 inatt så var det en liten skit som körde runt runt som småskitarna brukar göra när det är fredag.

Men den här fick för sig att döda min lilla kompis Sorken som jag sett varje natt i ett par veckor nu.

När han missade första gången så gjorde han en U sväng för att försöka igen och jag skrek: "Vad fan gör du? " han iggar mig och jag vrålar "ungjävel"

Det är ju fantastiskt hur väluppfostrade skitungarna är idag… Det var en vit Audi kombi, inte en sorts bil som en 19-21 åring skulle köpa så ni pappor därute som har en sådan bil kolla däcken efter blod för siktar han in sig på en försvarslös liten sork som bara söker efter mat så gör han mer än så…. 

Jag blev då belönad av denne slyngel med låååååånga tutanden i ett par timmar efteråt. Han trodde han var så otroligt cool .

 

Jag anser att det är helt underbart med en levande stad, där djuren får plats och inte riskerar att bli ihjälkörda av slynglar som vill impa på lika hjärndöda brudar.

Jag blev skitledsen när dom avlivade vargarna i djurparken för det finns inget härligare än att stå ute och röka mitt i natten och höra vargarna yla mot månen….

 

Så vad gjorde jag uppe den tiden? Jo jag har bensår som gör så otroligt ont att jag vill skrika hela tiden men jag gör det inte… jag lider tyst.

 

 

Om ni vill ha något att göra de dagar då det är mulet så kan ni ju gå på min smyckesutställning. Den pågår mellan v.28-30 och är på biblioteket.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.