Homage till dom som orsakat detta

Jag hoppas att era fortsatta eskapader inte dödar någon. Person 1 och 2, ni misslyckades döda mig första gången vi testade allt detta men jag höll ju på att dö på operationsbordet… men det hade inte varit lika kul som att se mig nu… Nä just det ja! Ni avfärdar mig som om jag hade hjärnspöken… om jag inte kan bidra till en positiv statistik så existerar jag inte. Men jag önskar att någon förstår hur inkompetenta ni är och ta er ur rotation. En apa kan göra ett bättre jobb och vara mer förstående och erkänna när dom blir anmälda.

Person nummer 3… Åh om du hade haft minsta lilla anlag för medicin så hade du tagit en odling när jag kom in akut och magen exploderade, då hade vi inte varit där vi är nu. Jag blev en smula förundrad när jag fick veta vad du ska göra nu. a så kul, Lycka till och kom ihåg att knarkare tar vattenkamning och kostym som att du ser ner på dom. Men det kommer att gå jättefint. Lovar.

*Nickar*

En låt som ni kanske ska ta till hjärtat För jag vill verkligen att ni förstår att ni inte är Gudar… Landa och ta ansvar. 

Och givetvis är jag bitter. Ni skulle vara bittra utifall ni fick leva som jag gör nu. Jag vet inte ens om ni skulle klara av det.

Men mitt syfte i livet är att bli så bra som möjligt är och gnugga era näsor i varenda anmälan jag kommer att göra, tidigare som kommande. Jag kommer att finnas här. och jag vill inget annat än att ni tar ansvar. Om ni tog ansvar skulle jag vara en happy camper men nu… nu så har jag som mål att se till att någon annan håller er ansvarig..

Ha så kul

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.