Varför finns det inga bra låtar om att det gör ont?

Inte bara en massa Emo och kärlekslåtar, ok jag gillar väldigt många "Emo" band men seriöst

Jag tror jag skulle få mindre blickar när jag går ut om jag hade en heltäckande, bara visa ögonen klänning… Ingen vill se den som går med smärta i varje steg, se bandagen som skyddar såren på hennes ben… Ingen vill förstå hur ont det faktiskt gör. Utan dom pekar och skrattar (japp, 90 talisterna, en finfin samling) Äldre visar det med mer förakt än rent nöje.

Varför förakt? Tror ni på fullaste allvar att jag valt att ha det så här? Att sitta vaken till 04.30 för att jag har så ont, och vakna kl 08.45 av samma anledning?

 

Nej man kan inte göra något åt det. Jo av ren ge igen jäkulskap javisst men jag har inte råd att betala böter…

Jag fick ödemen som en komplikation av att INGEN tog en odling av vad som växte i min mage och tvingade mig att gå till Stenbergska varenda dag. Det tog 4½ månad innan jag sprack sista gången och då först togs en odling och istället för dom dunderpenicillinkurerna så fick jag en och jag var hel på magen efter en månad.

Men ödemen far ingenstans. Och nej, inga av de traditionella sakerna funkar, tror ni att jag skulle gnälla och vara ledsen om mina problem gick att få bort med piller?

Nej.

Så ödem, och lägg sedan till den extrema känsligheten för UV ljus, dvs. solen och värmen som ni lovsjunger varje gång den dyker upp.

Sol på mina ben = brännblåsa = Spricker och blir bensår.

Så nästa gång ni skrattar åt min handduk, tänk en gång till och tänk rätt.

Ja jag är bitter. Men med tanke på att jag har så ont att jag skulle kunna skrika av smärta så tycker jag att jag är riktigt samlad. 

Idag blir det VC igen… och imorgon Umeå… mitt favvoställe… enda anledningen att jag utsätter mig för en tripp till Umeå är att jag vill verkligen bli av med mitt bråck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.