Lite hårdare musik overload?

Jag skulle kunna spela mer lugnare musik men… Min Undulat Frank älskar rock och ju hårdare desto gladare blir han.  Jag är benägen att spela det han vill höra eftersom jag fortfarande inte hittat en kompis till honom sen min älskade satmara Pookie trillade av pinn..

Nästa undulat kommer nog att få heta Megadeath eller liknande eftersom Pookie älskade Frank Sinatra och när jag köpte den här gossen så döpte jag honom till Frank, jag kan ju inte bryta ett tema…. 

Det var kanske inte så länge sen jag spelade the tale that was´nt right men den tar mig tillbaka… Tillbaka till en tid då allt verkade så otroligt komplicerat men nu i efterhand så ser man hur otroligt enkelt allt var… Alla ungdomar borde få en glimt in i framtiden, se vad deras nuvarande situation har för influens på det vuxna livet och vad som egentligen är viktigt.

Jag borde ha pluggat mer, eller sett till att bli korrekt diagnoserad redan i Skellefteå…  Struntat i många av de idioter som senare egentligen bara gett en bitter eftersmak och satsat helhjärtat på de förhållanden som betydde något….

 

Men det gjorde en sak som var bra. Jag fann naturmedicinen… inte för dess läkande egenskaper då utan mer för formler osv. Men nu är dom kunskaperna väl rotade i mig, Enda problemet är ju att hitta de örter som ska vara med, dom går att köpa för en förmögenhet men gratis är godare.

Slåttergubbe, jag behöver den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.