Tack H!

Tack H för att du skrev som du gjorde igår, det var det som krävdes för att kicka mig in i den kreativa delen av livet istället för att sitta och bara ha ont. Jag bryr mig inte längre om gammalt groll och om ni inte ska konka så är det en smula missvisande i LSE bladet men men 🙂 Tack så hjärtligt. Äntligen får jag något gjort och det är enbart för att du fick mig att minnas tiden då vi träffades från början. När du ansåg att blekmedlet gått för långt in när jag skickade ett skämt som er dotter skickade till mig först 😀 LOL vilka tider!

Men som sagt, tack. Jag var nere i en svacka men du tog mig egenhändigt upp ifrån den 🙂 Så tack och om du vill så kan jag publicera kommentarerna, jag tänkte att dom skulle få dig att se mindre vänlig ut så jag lät bli men 🙂

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Helen

    Varsågod!
    Trevligt att du äntligen kan börja göra något kreativt.
    Nä jag bryr mig inte om ”gammalt groll”. Som att du fick minnesluckor just när jag frågade om vart jag skulle skicka vissa saker som jag köpt upp av dig, för att reklamera skräpet.
    Vår dotter????? Någon av mina döttrar har aldrig skickat något till dig! De var bara några år vid tidpunkten.
    Vad kan vara missvisande i lse-bladet? Jag ska stänga den fysiska butiken. Det är väldigt stor skillnad mot att konka, om du tänker efter lite.

  2. Veronica Jonsson

    Svar till Helen (2011-08-20 10:13)
    Oj förlåt, Inges dotter, Sara.
    Jag förstår att du inte följt bloggen alltför noga för om du gjort det så hade du vetat att jag är kreativ, jag hade bara en svacka som jag tackar dig för att du tog mig ur. Det är fullt möjligt att det berodde på hur mycket publicitet det kommer att få som gjorde att jag blev paralyserad, framgång är skrämmande ibland.
    Sen så fanns det ju en orsak till varför jag inte ville ge er mina grossisters namn och adresser, det berodde på att jag ville inte ge bort sånt som jag tagit år på mig att hitta, testa olika tills dess att man blev nöjd och fick en god relation med företaget.
    Du kan ju fråga vem som helst som har en pärlbutik om allt är perfekt när det kommer eller om dom också får en del måndadsexemplar, du kommer att märka att alla får måndagsexemplar…. Inte bara jag.
    Att ni ska stänga den fysiska butiken kommer säkert många att sörja, men jag frågade runt och alla tolkade det som konka så det var inte bara jag som tog det så 🙂

    Jag hoppas att ni kommer att ha en framgångsrik webb butik och jag kommer säkert att komma in och köpa mer pärlor vid senare tillfälle, mycket enklare att gå 100 meter och få det man söker eller åtminstone nära nog än att vänta till dagen efter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.