Titel som jag inte kommer på

Jag kände ett litet behov av Thåström just nu. Jag kommer ju inte att få gå på balen… men vad är en bal på slottet… äh jag menar Mötley crue kvällen ikväll…. men så går det när man är jag.. Tjo på det.

Nåt pucko ringde mig inatt när jag satt och sydde (fy bannat vad lång tid det tar) okänt nummer och han skulle tydligen sakna min kropp… det bevisade en gång för alla att han är en av dom som borde sakna Umedalens mentalsjukstuga…  Men men, jag hade verkligen inte ens tid att leka med honom, det tar TID att göra det jag gör… trots detta så tar folk för givet att jag inte behöver få betalt för smyckena jag gör… 

Jag har inte råd att köpa mig in i himmelen så jag får helt enkelt ge mig in i politiken igen, tolka det som ni vill (lol)

Jag vill att följande låt ska bli sossarnas nya kampsång, Internationalen är förbrukad och befläckad av all blåpolitik. 

Tillbaka till att sy.

4 kommentarer

  1. Magnus

    Sista låten är ju helt fel grupp och titel 🙂 Det är Mimikry och låten heter En kungens man. Men bra är den, även i orgiginalversion.
    Den här versionen tycker jag är väldigt bra (Falconer är bra i övrigt också om du inte hört dom förr):
    http://www.youtube.com/watch?v=Kb4pE4eIs4c

    Läste ditt senare blogginlägg också, Mötley tema är ju ok, skulle inte ha nåt emot att va där. Bästa låten är dock Shout at the devil 🙂 (är ju gammal hårdrockare, har alltid varit och kommer alltid att vara i själv och hjärta).

  2. Magnus

    Då får du överbevisa 🙂

    Imperiet har aldrig sjungit in den, inte heller Thåström. Så ska jag överbevisas får du lägga upp bild på original LP/Kassett/Singel för att ja ska va nööjd 🙂

    Det hörs ju verkligen att det inte är Thåström som sjunger.

    Det finns många felaktiga YT-klipp och nedladdningar där det står att det är Thåström, eller Imperiet, eller Ebba Grön, eller Dia Psalma, alla är fel, har funnits i säkert 10 år iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.