Skriver detta idag för …

Imorgon är det inte lämpligt, oavsett varför så är tusentals människor döda. Det är nu 10 år sedan som vi såg tvillingtornen bli attackerade av kapade flygplan. Folk hoppade ut genom fönster för att slippa brinna inne.

Men det var nånting som var udda, byggnad 7 bara rasade helt utan anledning och det fick en massa dokumentärfilmare att dra öronen åt sig. Dom gav oss sen sanningen. Även om den fortfarande är kontroversiell när man pratar med amerikanare… 

Jag har en favorit serie, den heter Army wives och handlar om just detta, fruar till soldater. Jag har gråtit, hatat och verkligen känt för dessa fruar och hela tiden har frågan funnits i bakhuvudet… Hur kan befolkningen tillåta ett konstant mördande av sina söner, män, pappor?

För det är just precis vad det var. Bush gjorde detta. Han startade sedan ett krig som pågått i 10 år nu. Kriget mot terrorismen. När den största terroristen var han själv.

 

Men jag känner för de som har förlorat någon sen den dagen 10 år sedan. Sen att dom inte gör något för att få ett stopp på dödandet är förkastligt.

Men det är ju som dom säger. Den som kontrollerar mellanöstern kontrollerar världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.