Meditera mera

 

Jag började äta efter min Dosha igår och eftersom jag inte får äta efter middagen så blir jag så less vid datorn att jag helt sonika gick och la mig.

Karin är ju här med Ella och javisst, jag älskar den övervuxna valpen men man kan definitivt inte pärla när hon är i närheten, då skulle det vara enklare att ha Gibson liggandes på pärlorna.

Min dosha då… Kapha, stark mat som antingen ska stekas eller grillas, inga våta tillagningssätt… Första jag lärde mig var att i nästa kryddolja som jag gör ska jag ha mindre chili.

Andra jag lärde mig var att kålrötter måste grillas betygligt längre eller förkokas men det är ju inte tillåtet.. och rädisor… inte gott att grilla.

Jag får ju inte dricka något svalt till maten heller…1.5 timmar måste jag väntaoch det är ju så lagom kul när man äter otroligt kryddig mat…

 

Tja, jag snorade som en galning efter middagen så jag antar att chilin gjorde sitt jobb… får se om mathållningen gör allt det andra den ska göra också, se till att min kropp hamnar i  balans…. och blir av med ödemen..

Jag får skippa måltider eftersom jag är kapha men det ska bli gott med lassin jag ska göra när Karin vaknat och jag får använda stavmixern….

 

Det var ju förresten inte alls tillåtet att visa sitt bidrag innan… Så nu ska jag se om hon tagit bort bloggposten. Även om det bara är en svensk tävling så ska det vara rättvist för alla. Men nu vet jag iaf. att jag tävlar mot något superenkelt…

När ni lyssnar på musiken nedan, blunda och ta 10 minuter för er själv

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.